Päihdekuntoutus Juvalla

Hoivakoti Wilma tarjoaa laadukasta päihdekuntoutusta ja tehostettua asumispalvelua Juvalla. Viihtyisässä päihdekuntoutuskeskuksessa on 25 asukaspaikkaa, suuri piha ja hyvät ulkoilumahdollisuudet. Palveluasumismuotomme sopii erityisesti henkilöille, jotka tarvitsevat huolenpitoa, mutta eivät laitoshoitoa. Pitkäaikaisasukkaamme voivat asua ja vanheta kodissamme arvokkaasti.

Kuntouttava työote

Toteutamme Hoivakoti Wilmassa kuntouttavaa työotetta hoito- ja palvelusuunnitelman tukena. Tuemme asukkaita ottamaan enemmän vastuuta ja hallitsemaan omaa elämäänsä. Asukkaat saavat osallistua omien taitojensa ja toimintakykyjensä mukaan kodin kaikkeen toimintaan. Ne sisältävät erilaisia kodin askareita kuten siivousta, pyykkihuoltoa, pihatöitä ja muuta kodin toimintaa. Kaikissa toiminnoissa ohjaaja on asukkaan tukena ja opastajana.

Kuntoutustarve on otettu huomioon toimintayksikön toimintasuunnitelmassa. Päiväohjelmassa on varattu tilaa ulkoiluille, asioinnille ja muille virketoiminnoille. Kuntouttava työote huomioidaan myös kaikissa hoitotoimenpiteissä niin että asukas voi omien voimavarojensa mukaan tehdä itse niitä asioita joihin pystyy ja niille on varattava riittävästi aikaa.

Turvallista ja laadukasta päihdehoitoa Wilmassa

Viihtyisä Hoivakoti Wilma tarjoaa tehostettua asumispalvelua päihdekuntoutuksen tarpeessa oleville Juvalla. Yksityinen päihdekuntoutuskeskus on viihtyisä ja turvallinen paikka, jonne on helppo tulla. Ota yhteyttä Hoivakoti Wilmaan!